Öne Çıkanlar tbmm palandöken gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Gündemde Bugün-28 Mayıs 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vahdettin Köşkünde Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih ile Görüşecek ve Irak Cumhurbaşkanı Berham Salih ile İftar programında bir araya gelecek. (Saat:18.30-20.33)

TBMM GRUP TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP, HDP ve İYİ Parti Grupları toplanacak. (Saat:13.30-12.45-09.45)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK İSTANBUL'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, İstanbul Topkapı Sarayında Müzede Eğitim Programı Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:16.00)

BAKAN TURHAN ANKARA'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, Microsoft Türkiye Ofisinde “Microsoft Türkiye İftar Programına” katılacak. (Saat:20.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Altındağ Kültür Sarayında Bakanlık tarafından düzenlenen “Şehit Yakını, Gazi Ve Gazi Yakınları” İle İftar Programına Katılacak. (Saat:20.14)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Down Sendromu, Otizm Ve Diğer Gelişim Bozukluklarının Yaygınlığının Tespiti Araştırma Komisyonunda Sağlık Bakanlığı Sunum Yapacak. (Saat:15.30)

-TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:14.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Kültürel İstihdam Verilerini ve Mayıs ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Nisan ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Takımımız, Zeynep Hotel'de yapacağı antrenmanla Antalya kampındaki hazırlıklarını sürdürecek. (Saat:18.45)

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off çeyrek final serisi üçüncü ve son maçında Galatasaray Doğa Sigorta ile Gaziantep Basketbol, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:20.45)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.