Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener bugünün gündemi

Gündemde Bugün-3 Nisan 2019 Çarşamba

TÜRKİYE

-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin yansımaları takip edilecek.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK KIRIKKALE'DE

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kırıkkale Valiliği’ni, Kırıkkale Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek, MKE Sosyal Tesislerinde Hayırseverler, İş İnsanları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile biraraya gelecek. (Saat:10.15-12.00-13.30)

BAKAN PEKCAN RUSYA'DA

-Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) Toplantısı öncesinde çalışma ziyareti gerçekleştirmek  üzere Rusya’nın başkenti Moskova’ya gidecek.  Bakan Pekcan, ziyareti kapsamında Rusya Federasyonu Enerji Bakanı ve Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Eşbaşkanı Aleksandr Novak ve Rusya Federasyonu Ekonomik Kalkınma Bakanı  Maksim Oreşkin ile ikili görüşmelerde bulunacak.

BAKAN AKAR ÜSKÜP'TE

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmi temaslarda bulunmak üzere Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nin başkenti Üsküp’e gidecek. 

BAKAN TURHAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, İstanbul Havalimanı – 3 Nolu Terminal Kapısı - Dış Hatlar Gidiş Katında 5-6 Nisan 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek İstanbul Havalimanı Taşınma Süreci ile ilgili basın açıklaması yapacak. (Saat:11.00)

BAKAN PAKDEMİR ANKARA'DA

-Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, ATO Meclis Salonu’nda IPARD II 5. Çağrı Programı Bilgilendirme Seminerine katılacak. (Saat:14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayı Enflasyon Rakamlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından bölgedeki gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda Üniversite Öğrencileriyle biraraya gelecek. (Saat:15.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ümraniyespor-Akhisarspor karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Efeler Ligi Play-off Çeyrek Final Etabı karşılaşmaları, İzmir Atatürk Voleybol Salonu Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanacak Arkas Spor – Tokat Belediye Plevne karşılaşması ile devam edecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.