Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Gündemde Bugün-30 Temmuz 2019 Salı

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MGK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:15.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Salonunda MEB Coğrafi Bilgi Sistemi Tanıtım Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN TURHAN KOCAELİ'NDE

-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı M. Cahit Turhan, DP World Yarımca Limanı Demiryolu Hattı Açılış Töreni’ne katılacak. (Saat:11.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mayıs ayı Katı Yakıtlar verilerini ve Temmuz ayı Ekonomik Güven Endeksini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 26. Yürütme Kurulu ve 17. Genel Kurul Toplantıları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İstanbul Hizmet Binası’nda açılış oturumu ile başlayacak.

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinde “Vekaletle Kurban Programı Gönüllü Uğurlama Töreni ”ne katılacak. (Saat:10.00)

SPOR

-Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig takımlarının hazırlık kampları ve transfer çalışmaları takip ediliyor.

-Fenerbahçe, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek Avrupa'nın en prestijli sezon öncesi hazırlık turnuvaları arasında bulunan Audi Cup'taki ilk maçında Bayern Münih ile karşılaşacak. (Saat:21.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.