Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener akbank Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Gündemde Bugün-7 Aralık 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanından Yunanistan'a hareket edecek. (Saat:10.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binail Yıldırım, JW Marriott Otel'de TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU LONDRA'DA

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İngiltere İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn ile görüşecek ve Democratic Progress Institute Kuruluşu Toplantısına katılacak. (Saat:09.00-15.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK ANKARA'DA

-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, JW Marriott Otel'de TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ÖZLÜ ANKARA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, JW Marriott Otel'de TÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ MANİSA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Lanisa Valililği'ni, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret edecek, Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Açılışına, Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii Temel Atma Töreni’ne Katılacak ve Ahmetli Belediyesini Ziyaret edecek. (Saat:10.15-11.15-14.45-16.00-18.30) 

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Kongre Merkezi'nde TİM İnovasyon ve Girişimcilik Haftası Programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN DEMİRCAN CİDDE'DE

-Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 6. Sağlık Bakanları Konferansı’nın ikinci gün oturumuna katılacak.

BAKAN ÖZHASEKİ ANKARA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kızılcahamam Eliz Otel'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dask İşbirliği Tanıtım Toplantısına ve Meyra Palace Hotel'de Tabiatı Keşfet Yeşil Çerçeve Fotoğraf Yarışması Ödül Törenine katılacak. (Saat:10.00-14.30)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul’da, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-13.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ll. Çeyrek Nisan-Haziran 2017 Kendi Hesabına ve İşverenler istatistiklerini ve 2016 yılı Kültür Ekonomisi verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçları sona eriyor. Temsilcilerimizden Medipol Başakşehir sahasında Braga ile Atiker Konyaspor ise deplasmanda Guimaraes ile karşılaşacak. (Saat:21.00-23.05)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.