Öne Çıkanlar pkk bugünün gündemi azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istanbul

Gündemde Bugün-7 Kasım 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Vesilesiyle Macaristan’a resmi bir ziyarette bulunacak.

BAKAN ALBAYRAK SAMSUN VE ORDU'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Samsun Devlet Opera ve Balesi Aydın Gün Salonunda Samsun İş Dünyası ile, Ordu Kültür Sanat Merkezinde Ordu İş Dünyası ile bir araya gelecek. (Saat:10.00-15.30)

BAKAN VARANK İSTANBUL'DA

-Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,  İstanbul Elite World Otel'de 11. Rekabet Kongresi'ne katılacak. (Saat:09.30)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ANKARA'DA

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şehit Anneleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba'nın duruşması nedeniyle Ankara Adliyesi'ne gidecek. (Saat:09.45)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da, Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ile bazı kanunlarda değişiklik öngören yasa teklifinin görüşülmelerine devak edilecek. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, HDP İstanbul Milletvekili Züleyha Gülüm, TBMM Katip Üyesi Barış Karadeniz, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, HDP Muş Milletvekili Mensur Işık, HDP Muş Milletvekili Mensur Işık, HDP Diyarbakır Milletvekili Garo Paylan, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu,  HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30-17.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK),  II. Çeyrek: Nisan-Haziran 2019 Hanehalkı Yurt İçi Turizm İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Türkiye’nin ABD ve Rusya ile Suriye konusunda vardığı mutabakatlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

-UEFA Avrupa Ligi 4. haftası Grublarda oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Temsilcilerimizden Beşiktaş deplasmanda Braga ile, Trabzonsopr deplasmanda Krasnodar ile Medipol Başakşehir ise deplasmanda Wolfsberger ile karşı karşıya gelecek. (Saat:23.00-20.55-23.00)

-Basketbolda THY Avrupa Ligi'nin 7. haftasında Anadolu Efes, Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. (Saat:22.00)

-AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 4. haftası Halkbank ile Ziraat Bankası takımları arasında TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma ile sona erecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.