Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Gündemde Bugün-9 Ekim 2019 Çarşamba

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, OSTİM Teknik Üniversitesi Konferans Salonunda OSTİM Teknik Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Törenine ve Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezinde “950. Yılında Kutadgu Bilig ve Adalet” Paneline katılacak. (Saat:10.00-13.30)

BAKAN GÜL ANKARA'DA

-Adalet Bakanı Abdulhamit Gül,  Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezinde “950. Yılında Kutadgu Bilig ve Adalet” Paneline katılacak. (Saat:13.30)

BAKAN ERSOY ANKARA'DA

-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezinde “950. Yılında Kutadgu Bilig ve Adalet” Paneline katılacak. (Saat:13.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, TİP Genel Başkanı İstanbul Milletvekili Erkan Baş, CHP Hatay Millletvekili Serkan Topal, HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Daşdemir, HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünsal basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30-16.00-16.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-A Milli Futbol Takımımız, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Arnavutluk ile yapacağı maçın hazırlıklarını Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek. (Saat:18.30)

-Galatasaray Doğa Sigorta, 7DAYS EuroCup D Grubu ikinci maçında Almanya temsilcisi EWE Baskets Oldenburg ile Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. (Saat:19.30)

-Basketbol'da Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe Öznur Kablo ile Gelecek Koleji Çukurova Basketbol karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.