Öne Çıkanlar tbmm gündem chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken çin Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı

Gündemde Bugün-9 Mart 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Siyaset Akademisi Açılışına katılacak ve Partisinin MKYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.30-15.30) 

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi'nde Siyaset Akademisi Açılışına ve AK Parti MKYK Toplantısına katılacak. (Saat:14.30-15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde CHP 19. Olağanüstü Kurultayı’nda sunuş konuşmasını yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Grand Ankara Hotel'de Shell-İŞKUR İşbirliğiyle gerçekleştirilecek Ülkemizde Kadın İstihdamının Arttırılmasına Yönelik Proje Tanıtım toplantısına katılacak. (Saat:11.00) 

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Başkent Öğretmenevi'nde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Koordinesinde Gerçekleştirilen Ulusal Eğitim Araştırmaları Öğretmenler Sempozyumu'na ve AK Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Teşrifleriyle gerçekleştirilecek 18. Dönem Siyaset Akademisi Eğitim Programı Açılış Dersine katılacak. (Saat:10.00-14.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Başkentray’da test sürüşünü gerçekleştirecek ve ardından Etimesgut YHT Garı’nda Basın Açıklaması yapacak. (Saat:10.30)

BAKAN EROĞLU İSTANBUL'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Shangri La Hotel'de  Türkiye – Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı Açılışına ve Türkiye – Malezya İş Geliştirme Birinci İstişare Toplantısı Kapanış ve Değerlendirme toplantısına katılacak. (Saat:10.00-16.00)

BAKAN ÖZHASEKİ KARAMAN'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karaman Valiliğini Ziyaret ve Kentsel Dönüşüm Brifingi, Karaman Belediye Başkanlığını Ziyaret edecek, Karaman 1.Çevre Çalıştayı Kapanış Programına katılacak ve Karaman AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek. (Saat:12.15-13.45-15.00-16.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin basın toplantısı yapacak. (Saat:11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat ayı Finansal Yatırım Araçlarının Reel Getiri Oranlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

-Maliye Bakanlığı Şubat ayı Vergi Kimlik numarası ile Mükellef sayıları istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hakkari'de Valililği ziyaret edecek, Merkez Hacı Sait Camii'de Cuma Namazı ve Hutbe İradı, Hakkari Üniversitesi Rektörlüğünü Ziyaret edecek ve Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda Üniversite Öğrencileriyle bir araya gelecek. (Saat:10.00-12.22-15.00-16.30)

SPOR

-Süper Lig'in 25. hafta açılış maçında Aytemiz Alanyaspor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Spor Toto 1. Lig 26. hafta kapanış maçında MKE Ankaragücü ile Adanaspor karşı karşıya gelecek. (Saat:14.30)

-Basketbol THY Avrupa Ligi 25. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Litvanya'nın Zalgiris takımıyla karşı karşıya gelecek. (Saat:21.00)

-Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off çeyrek finali 3. maçında Galatasaray ile Halkbank karşı karşıya gelecek. (Saat:18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.