Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Bakan Çavuşoğlu Münih Konferansına Katılacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 17-19 Şubat  tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan 53. Münih Güvenlik Konferansı’na katılacak. 

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada Bakan Çavuşoğlu’nun katılacağı Münih Güvenlik Konferansı için “Her yıl çok sayıda üst düzeyli devlet adamı, siyasetçi, karar alıcı, akademisyen ve uluslararası güvenlik uzmanının katıldığı Münih Güvenlik Konferansı mevcut ve müstakbel güvenlik sınamalarının ele alındığı önemli bir uluslararası forum” nitelemesi yapıldı.  

Bu yıl 53’üncüsü düzenlenecek olan konferansta Türkiye açısından da önem taşıyan Suriye, terörle mücadele, NATO, transatlantik ilişkiler, Avrupa Savunması, göç, siber güvenlik ve enerji güvenliği gibi güncel uluslararası konuların ele alınacağı belirtilen açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu’nun konferans kapsamında bir panelde konuşma yapması ve ikili temaslarda bulunması öngörülüyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.