Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Cidde’de Kritik Toplantı

Körfez’deki temaslarını sürdüren ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, yarın Cidde’de Katar’a abluka uygulayan dört Arap ülkesinin mevkidaşlarıyla buluşacak. Tillerson’un ardından Kuveyt’e geçeçeği bildirildi.

El Cezire İngilizce’ye göre, bugün Katar’ın başkenti Doha’da görüşmelerde bulunan Tillerson, yarın Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde Katar’a abluka uygulayan Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Mısır’ın dışişleri bakanlarıyla bir araya gelecek.

Tillerson’un Cidde’deki toplantının ardından Körfez krizinde arabuluculuk yapan Kuveyt’e yeniden gideceği, daha sonra da ABD’ye döneceği belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.