Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook akp İdlib Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener

Erdoğan Putin Görüşmesi Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Rusya-İran üçlü zirvesi öncesinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 09.10’da özel uçak CAN ile Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan hareket ettiği Tahran’a saat 11.30 sularında ulaştı. Erdoğan ilk olarak İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile görüştü. Erdoğan-Ruhani görüşmesi yaklaşık yarım saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ruhani ile yaptığı görüşmenin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir araya geldi. Öte yandan Erdoğan-Putin ikilisinin neşeli hali dikkat çekti. Görüşmede Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan eşlik ediyor.

ORTAK BASIN TOPLANTISI YAPILACAK

Suriye konulu Türkiye-Rusya-İran üçlü zirvesinde Astana Süreci çerçevesinde yaşanan gelişmeler ile Suriye Ordusu’nun İdlib’e yapması öngörülen askeri harekat masaya yatırılacak. Liderler üçlü zirvenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.