Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Gorbaçov: ABD’nin Suriye Saldırısı Kabul Edilemez

Sovyetler Birliği’nin son lideri Mihail Gorvaçov, ABD, İngiltere ve Fransa’nın  Suriye’nin Duma kentinde gerçekleştirildiği belirtilen kimyasal saldırının misillemesi olarak  Cumartesi günü erken saatlerinde düzenledikleri füze baskınlarını “kabul edilemez”  diyerek kınadı. 

Mihail Gorvaçov, Letonya’nın Baltkom Radyosu ile yaptığı mülakat sırasında ABD, İngiltere ve Fransa’nın ortak operasyonumun “geniş kapsamlı sonuçları”nın olacağını öne sürdü.

Operasyon için “kabul edilemez” nitelemesini yapan Gorbaçov, Sputnik İnternational’ın yansıttığı açıklamalarında operasyon için "iyi bir sonuca götürmeyecek bir adım" olarak da değerlendirdi.  Gorbaçov şunları söyledi:

“Söz edilen şekli ve bu tür sonuçları olan bir saldırıya hiç kimsenin ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Ciddi olarak vurmaya başlamadan eğitim olarak gözüküyor.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.