Öne Çıkanlar azerbaycan Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti

Huawei İlk Akıllı Televizyonlarını Tanıttı

Huawei, yeni işletim sistemi HarmonyOS’la donatılmış iki yeni akıllı televizyon modelini tanıttı. Vision TV ve Vision TV Pro adını taşıyan iki akıllı TV modeli, 15 Ağustos’ta ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Başka ülkelerde de satılacak olan TV’ler, aslında akıllı telefonun büyük bir ekran üzerindeki uzantısı olarak tasarlandı. Geniş bir görüş açısı sunan televizyonlar, yüz tanıma özelliğine de sahip. Çerçevesiz yapısı sayesinde çok şık görünen modeller, sadece 6.9 mm kalınlığa sahip.


 
Hafta içinde yeni işletim sistemi HarmonyOS’u tanıtan Huawei, şimdi de ilk akıllı televizyonunun tanıtımını yaptı. Huawei’nin alt markası Honor çatısı altında üretilen HarmonyOS işletim sistemine sahip Vision TV ve Vision TV Pro, gelecek haftadan itibaren satışa sunulacak.
 
Çin telekom devi ve aynı zamanda akıllı telefon pazarında dünya ikinciliğini elinde bulunduran Huawei, şimdiye değin Güney Koreli Samsung ve LG, Japon Sony ve Panasonic tarafından domine edilmiş olan bir piyasaya giriş yapmış oldu.

Anahtar Kelimeler:
Huawei
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.