Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Pandemi İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener AİLE

Instagram Yeni Bir Mobil Video Deneyimi Sunuyor

Sosyal medya uygulaması Instagram, topluluğunun 1 milyara ulaştığını duyurarak, yeni mobil video uygulaması IGTV’nin tanıtımını yaptı.

Ücretsiz fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram, dünya çapında kullanıcı sayısının 1 milyara ulaştığını duyurarak yeni mobil video uygulaması IGTV’nin tanıtımını yaptı.  Instagram’ın yeni özelliği IGTV ile kullanıcılar 1 saate kadar dikey videolar paylaşıp, izleyebilecekler.

We are social ve Hootsuit tarafından her yıl hazırlanan sosyal medya istatistikleri "Digital in 2018 in Western Asia"nın verilerine göre, Türkiye’de en çok kullanılan uygulamalar sırasıyla Youtube, Facebook, WhatsApp ve Instagram olarak gösteriliyor. İlk sırada yer alan video paylaşım platformu YouTube’ un aylık aktif kullanıcısı sayısı 1.5 milyarı geçerken, dünyanın en büyük paylaşım sitelerinden olan Facebook aylık 2,13 milyar aktif kullanıcıya hizmet veriyor. WhatsApp ise, aylık 1.5 milyar aktif kullanıcıya sahip.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.