Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

İran'da Düşen Yolcu Uçağının Enkazı Bulundu

Geçen Pazar günü İran’ın İsfahan bölgesindeki Semirom kasabası yakınlarında karlı kaplı dağlara düşen yolcu uçağının enkazına ulaşıldığı bildiriliyor.

İran medyasına göre, 18 Şubat’ta  İsfahan'daki dağ kasabası Semirom yakınlarında düşen İran yolcu uçağının enkazı Dena dağlık bölgesinde bulundu. Uçakta yolcular ve mürettabat dahil 66 kişinin bulunduğu açıklanmıştı.

Çift motorlu ATR tipi yolcu uçağının geçen Pazar günü yerel saatle 08.00’de  Yasuc kentine gitmek üzere Tahran’dan kalktıktan 50 dakika sonra sonra radardan kaybolduğu belirtilmişti. Uçağın ait olduğu Aseman Havayolları şirketi, kazada hiç kimsenin kurtulmadığını duyurmuştu.

İran Acil Durum Merkezi ise İsfahan'daki Semirom yakınlarında bir uçağın içindeki 66 kişiyle birlikte düştüğünü açıklamıştı. Uçağın enkazının bulunması için arama kurtarma ekiplerince yapılan çalışmaların kötü hava koşulları nedeniyle büyük zorluklarla gerçekleştirildiği de kaydedilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.