Lavrov'dan Katar Açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, aralarında Suudi Arabistan ve Mısır’ın bulunduğu bazı Arap ülkelerinin Katar’la diplomatik ilişkileri kesmesi üzerine “Bu, onların bileceği iş. Biz ülkelerin ikili ilişkilerine karışmıyoruz" dedi.

Belarus Dışişleri Bakanı Vladimir Makey ile Moskova'da düzenlediği ortak basın toplantısında Katar krizine ilişkin bir soruyu yanıtlayan Lavrov, "Arap ülkelerinin Katar ile diplomatik ilişkilerini kesme kararı alması kendi bilecekleri bir iş. Bu, bu ülkelerin ikili ilişkilerini ilgilendiren bir konu. Biz, böyle kararlara karışmıyoruz" ifadelerini kullandı. Sputnik’e göre, Lavrov şunları ekledi:
"Biz herkesle iyi ilişkilere sahip olmak istiyoruz. Şu anda en önemli olan, uluslararası terörizm tehdidine karşı tüm çabaların birleştirilmesine odaklanmak."(

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.