Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Medvedev: Türkiye’deki Vatandaşlarımızı Koruyacağız

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Türkiye'deki Rus vatandaşları ve mülkiyeti korumak için her türlü çabayı sarf edeceklerini bildirdi.

Sputnik News’in haberine göre Medvedev, "Her halükarda vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin çıkarlarını korumak için her türlü çabayı sarf etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bunun Türkiye'yle olan hava ve diğer ulaşımını da ilgilendirdiğini ifade eden Medvedev’in, "Devlet Başkanı'nın ve benim emirlerimle Rusya Ulaştırma Bakanlığı ile diğer kurumlara ilgili talimatlar verildi" şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Haberde, Türkiye'deki olayların toplum ve ordudaki derin çelişkilere işaret ettiğini söyleyen Rusya Başbakanının, Türkiye'de devam eden olayların analiz edilmesi gerektiğini belirterek, "Kanunların öngördüğü hak ve özgürlüklere uyulması için bu ülkenin topraklarında anayasal düzenin yeniden sağlanması gerekiyor" dediği belirtildi.
 

Anahtar Kelimeler:
MedvedevRusya Başbakanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.