Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Putin: Türkiye İle İlişkiler Daha Derin Özellikler Kazanıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye ile Rusya arasındaki ilişkinin daha derin özellikler kazandığını dile getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Moskova’da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı Hakan Fidan’ı kabul etti.  Sputnik’in haberine göre, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Kremlin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev’in de katıldığı görüşmenin basına açık bölümünde konuşan Putin, “Türkiye ile ilişkilerimiz giderek daha derin ve kapsamlı bir özellik kazanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la düzenli olarak buluşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberde Putin’in ayrıca Rusya ve Türkiye arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da derinleştiğini söylediği, bölgesel sorunlar ve Suriye krizinde Türkiye, İran ve ABD ve diğer devletlerin çabalarının sorunun çözümünde ciddi bir ilerleme kaydedilmesi sağladığını belirttiği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
RusyaVladimir Putin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.