Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Zarif: Trump’ın Tavrı Çirkin

İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD Başkanı Trump’ın Tahran’daki terör saldırılarına yönelik tavrını “çirkin” olarak niteledi.

Cevad Zarif, Twitter hesabından paylaştığı bir mesajda, “İran, ABD güdümlü teröristlere karşı mücadelesini sürdürürken Beyaz Saray’dan çirkin duyuru ve Senato’dan İran karşıtı yaptırmlar geldi. İran halkı, ABD’nin öne sürdüğü bu gibi dostluk iddialarını kabul edemez” dedi.

“TERÖR SALDIRILARINDA 13 KİŞİ ŞEHİT DÜŞTÜ”
Mehr Haber Ajansı, Zarif’in mesajını aktardığı haberinde, “Çarşamba günü Tahran’da Meclis binası ve İmam Humeyni Türbesi’ne yönelik peş peşe terör saldırısı gerçekleşmişti. Bu saldırılarda 13 kişi şehit düşerken 52 sivil de yaralanmıştı” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.