Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

2017-TUS VE 2017-STS Tıp Doktorluğu Sonuçları Açıklandı: İki Soru İptal Edildi

2017 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS Sonbahar Dönemi ) ve 2017 Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı’nın (2017-STS Tıp Doktorluğu Sonbahar Dönemi) sonuçları açıklandı. Klinik Tıp Bilimleri testinin 27. ve 107. soruları iptali edildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) resmi internet adresinde 2017-TUS ve 2017-STS Tıp Doktorluğu Sonbahar Dönemi sonuçlarının açıklandığını duyurdu. Duyuruya göre, 2017-TUS ve 2017-STS’ye açılan davalar sonucunda Ankara 8. İdare Mahkemesince yapılan yargılama neticesinde Klinik Tıp Bilimleri Testinde yer alan 27. ve 107. soruların iptaline karar verildi.

Adaylar, sonuçları T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.