Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

2018 Tıp Ödülü Prof. Dr. Seza Özen’e Verildi

Dünya Bilimler Akademisi 2018 Tıp Ödülü’ne, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Romatolojisi Başkanı Prof. Dr.Seza Özen layık görüldü.

Tıp bilimi alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Romatolojisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seza Özen, “Dünya Bilimler Akademisi 2018 Tıp Ödülü”ne layık görüldü.Sözen,çocukluk çağı hastalıklarıyla ilgili yaptığı önemli çalışmalardan dolayı bu ödülü almaya hak kazandı.

EŞİ YALNIZ BIRAKMADI
İtalya’nın Trieste kentinde düzenlenen ödül törenine, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Özen de katılarak eşi Seza Özen’i bu önemli gününde yalnız bırakmadı.
Seza Özen, “Tıp Bilimine Yön Veren 100 Türk” listesine giren tek kadın bilimci olarak da adını dünyaya duyurmuştu. Prof. Dr. Haluk Özen ise, aynı listede tek rektör olarak yer almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.