Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Prof. Dr. Rana Sanyal Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir (Big Trip 2: Special Delivery) Bıcırıklar: Yeni Yuvamız (The Muckles: The Quest for a New Home) Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth

KPSS Bugün Yapılıyor

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) yaklaşık bir buçuk milyon adayın katılımı ile yapılıyor. Adaylar bugün Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavlarına girecek.

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) bugün çoklu oturumlar şeklinde düzenleniyor. Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı, saat 10.15’te başladı, oturum 130 dakika sürecek. Eğitim Bilimleri oturumu ise saat: 14.45’te başlayacak, bu oturum 100 dakika sürecek. Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumuna adaylar saat 10.00’dan sonra sınav salonlarına alınmadı. Eğitim Bilimleri oturumuna katılacak adaylar ise saat 14.30’dan sonra sınav salonlarına alınmayacak. Adaylara, Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumunda 120 soru, Eğitim Bilimleri oturumunda ise 80 soru yöneltilecek. Sınav sonuç takvimine göre KPSS sonuçları 31 Ağustos 2018 tarihinde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.