Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

MEB’den Sözleşmeli Öğretmen Alımına İlişkin Açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)  20 bin 127 sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin branşa göre taban puan takvimini açıkladı. Ön başvurular Mart'ta alırken, 3-7 Nisan'da ise, sözlü mülakat yapılacak.
 
MEB, sosyal paylaşım sitesi Twitter’den yaptığı duyuruda  sözleşmeli 20 bin 127 öğretmen alımına ilişkin açıklama yaptı. Buna göre en çok alımlar, sınıf Öğretmenliği 3 bin 570,  İngilizce 2 bin 193, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2 bin 143, İlköğretim Matematik Öğretmenliği 2 bin 193 ve Okul Öncesi Öğretmenliği bin 720 branşında.

Sözlü sınav sonuçlarının ilanı, sonuçlara ilişkin itiraz ve atama sürecine ilişkin diğer hususlar daha sonra http://meb.gov.tr ile http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden ilan edilecek.

Başvuru tarihleri:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.