Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

Okullar 28 Eylül'e pırıl pırıl olacak

ANKARA (ANKA) - Yenimahalle Belediyesi, 14 Eylül tarihinde başlaması beklenilen 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılının iç turizmi desteklemek amacıyla 28 Eylül tarihine ertelenmesini fırsat bildi. İlçedeki 105 okulun tadilatını ve bakımlarını yapan belediye ekipleri, okullar açılana kadar gelen tüm talepleri değerlendirmeye devam edecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan’ı makamında ziyaret etti. İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Kayhan’a bilgi veren Başkan Yaşar “Aydınlık yarınlarımız için Yenimahalle’nin çocukları en iyi şartlarda eğitilmelidir” dedi.

-KİMİN İŞİ OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL-

 Sık sık tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen, okulları gezen ve bilgi alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, her yıl okul tadilatlarına 10 milyon TL harcandığına vurgu yaptı. Yaşar “Sınıflara fayans, ıslak zeminlere de kalebodur döşenip, ısıtma sistemleri kontrol ediliyor. Merdivenler ve tırabzanlar yenileniyor. Kapı, cam ve çerçeveler elden geçiriliyor. Okulların dış cepheleri de boyanıyor. Göreve geldiğim günden bu yana amacım, çocuklarımızın özel okullardaki gibi sağlıklı bir ortamda eğitim alması. Devlet okullarını özel okul seviyesine çıkartacağız demiştim. Bu benim işim değil diyemeyiz. Aydınlık yarınlarımız için çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmeliyiz” dedi.

Yenimahalle Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı çalışmalardan ve Milli Eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar’a teşekkür eden Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Ahmet Kayhan da Yenimahalle’de kurumlar arasındaki uyuma dikkat çekti. İşbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayhan, Yenimahalle’de görev yapmaktan gurur duyduğunun söyledi. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.