Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

ÖSYM Başkanlığına 10 Uzman Yardımcısı Alınacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına, Genel İdare Hizmetleri sınıfından 6, 7 ve 8’inci dereceli kadrolara atanmak üzere toplam 10 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcısı alınacak.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısındaki ilana göre, ÖSYM Başkanlığında Genel İdare Hizmetleri sınıfından 6, 7 ve 8’inci dereceli kadrolara atanmak üzere toplam 10 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Uzman Yardımcısı alınacak.
Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yapılacak. Yazılı sınav 27 Kasım 2016 Pazar günü Ankara’da yapılacak. Giriş sınavının yazılı bölümüne katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı sınavın yapılacağı adres ve sınav saatleri; ÖSYM Başkanlığının aday işlemleri (ais.osym.gov.tr) internet sayfasında yazılı sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecek. Adaylar sınava giriş belgelerini ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminden alacaklar, ayrıca sınava giriş belgesi düzenlenmeyecek.
KADRO SAYISI VE KPSS PUANLARI
2 Matematik kadrosu için Matematik Bölümü, Matematik Öğretmenliği, Matematik Mühendisliği, Matematik-Bilgisayar, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar bölümlerinden mezun adayların KPSS P7 puan türünden en az 80 puan alması isteniyor.
2 İşletme-İktisat kadrosu için Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Ekonomi ve İdari Bilimler Programları, Ekonomi-Yönetim Bilimleri Programları, İşletme, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Enformatiği, İşletme Mühendisliği, İşletme-Ekonomi, İktisat bölümlerinden mezun adayların KPSS P7 puan türünden en az 80 puan alması isteniyor.
1 İngilizce kadrosu için İngiliz Dil Bilimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Karşılaştırmalı Edebiyat, İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim-Tercümanlık bölümlerinden mezun adayların KPSS P108 puan türünden en az 80 puan alması isteniyor.
1 Biyoloji kadrosu için Biyokimya, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği alanlarından mezun adayların KPSS P7 puan türünden 80 puan alması isteniyor.
1 Türkçe kadrosu için Türk Dili Edebiyatı Bölümü, Türkçe Öğretmenliği alanlarından mezun adayların KPSS P7 puan türünden en az 80 puan alması isteniyor.
2 Bilişim uzman yardımcılığı için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar Enformatik, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği alanlarından mezun adayların KPSS P7 puan türünden en az 80 puan almaları isteniyor.
1 Fizik uzman yardımcılığı için Fizik, Fizik Mühendisliği alanlarından mezun adayların KPSS P7 puan türünden en az 80 puan alması isteniyor.
Yazılı sınava en yüksek puan alan adaydan başlanarak ilan edilen kadro sayısının 20 katı kadar aday davet edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.