Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

Saran: “Kimsenin Hayallerinizi Sınırlamasına İzin Vermeyin”

Sadettin Saran, Sakarya Üniversitesi Girişimcilik Zirvesi'nde öğrencilerle bir araya geldi.  Saran, “5 yaşından beri Fenerbahçe Başkanı olmak hayalim... Kongrede Aziz Yıldırım’ın da aday olacağını düşünüyorum. Ama ben Ali Koç'u destekleyeceğim. Ona daha çok teveccüh var. İlle de ben başkan olayım demem. Aslolan Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe'nin geleceğidir.” dedi.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen Girişimcilik Zirvesi’nde öğrencilere önemli mesajlar verdi. Saran, öğrencilere hiçbir zaman hedeflerinden vazgeçmemelerini ve olumsuz yönlendirmelere kulak asmamalarını tavsiye etti.

“Risk almaktan korkmayın”

Saran konuşmasında öğrencilere şu tavsiyelerde bulundu:

“Kimsenin potansiyelinizi ve hayallerinizi sınırlamasına izin vermeyin. Risk almaktan korkmayın. Adım atmaktan korkmayın. Kendinizi bilin, kendi bildiğinizi yapın. Hayatınız boyunca hiçbir şey kolay olmayacak. İş yaşamında fedakarlık, azim ve zaman yönetimi çok önemlidir. İş hayatınızda eşinize, çocuğunuza, işinize, patronunuza, annenize ve babanıza daima vakit ayırabilmelisiniz. Hayat, bir zaman yönetimidir.”

Sadettin Saran, Saran Group’un hem yurtiçi hem de yurtdışı faaliyetlerini de anlattı.

“Yüzde 100 öz sermaye ile 3000’den fazla kişiye istihdam sağlıyoruz”

ABD’ye spor bursu sayesinde gittiğini ve öğrencilik döneminde Amerika’daki yayıncılık anlayışından çok etkilendiğini söyleyen Saran, Türk izleyicisini de bu dünyayla tanıştırmak için ülkesine döndüğünü ve Saran Group’u kurduğunu ifade etti.

“S Sport ile en önemli hayalimizi gerçekleştirdik”

Altı ay önce yayın hayatına başlamasına rağmen kısa sürede spor izleyicilerinin en çok tercih ettiği kanallardan biri haline gelen S Sport’la ilgili de öğrencilere bilgi veren Sadettin Saran, hedeflerinin kaliteli spor yayıncılığının yanı sıra Türkiye'de spor kültürünü ve sevgisini yaymak olduğunu söyledi.

“Her fırsatta spor yapın, zararlı alışkanlıklardan uzak durun”

Sadettin Saran, Saran Group’un insan kaynakları politikasında spor yapan ve zararlı alışkanlıklardan uzak duran adayların daha avantajlı konuma geldiğini söylerken Sakarya Üniversitesi öğrencilerine bol bol spor yapmalarını; içki, uyuşturucu ve sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durmalarını da tavsiye etti.

“Kongrede Ali Koç’u destekleyeceğim”

Saran, öğrencilerin “Fenerbahçe kongre sürecini nasıl değerlendiriyorsunuz, Ali Koç'un adaylığına nasıl bakıyorsunuz, siz aday olmak istiyor musunuz?” sorusunu ise şu şekilde yanıtladı:

“5 yaşından beri Fenerbahçe Başkanı olmak hayalim... Kongrede Aziz Yıldırım’ın da aday olacağını düşünüyorum. Ama ben Ali Koç'u destekleyeceğim. Ona daha çok teveccüh var. İlle de ben başkan olayım demem. Aslolan Fenerbahçe'dir, Fenerbahçe'nin geleceğidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.