Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Üniversite Sınav Sisteminde Neler Değişti, Meslek Seçimi Nasıl yapılmalı?

Üsküdar Üniversitesi, aday öğrencilerle buluşmalarını sürdürmeye devam ediyor. Ankara’da 22-23 Aralık tarihlerinde düzenlenen EKET Fuarı’nda Üsküdar Üniversitesi uzmanları adaylarla bir araya geliyor. Üsküdar Üniversitesi’nden Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, 22 Aralık Perşembe günü yapacağı “Üniversiteli Olmak” başlıklı sunumda doğru meslek seçimine dair önemli tüyolar verecek. Tözeniş, sınav sistemine dair değişiklikleri de adaylarla paylaşacak.

Üsküdar Üniversitesi, Ankara’da 22-23 Aralık 2016 tarihlerinde EKET Fuarı’nda adaylarla bir araya geliyor. ATO Congresium’da gerçekleştirilecek buluşmada Üsküdar Üniversitesi, adaylara üniversiteyle ilgili olanaklar, bölümler, programlar, burslarla ilgili detaylı bilgiler verecek.

Fuar kapsamında Üsküdar Üniversitesi Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Yöneticisi Uzm. Psk. Dan. Ece Tözeniş, 22 Aralık Perşembe günü aday öğrencilere “Üniversiteli Olmak” başlıklı bir de konferans verecek.

Tözeniş, öğrencilere üniversiteli olma yolunda yapmaları gerekenler hakkında yol gösterecek. LYS’ye dair değişiklikleri de anlatacak olan Tözeniş, adayların merak ettikleri tüm soruları da cevaplayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.