Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Akşener Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE akbank Entübe Sayısı

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ALTINDAĞ VE YENİMAHALLE’DE 20 TAŞINMAZ SATACAK

ANKARA(ANKA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Doğantepe ve Feridunçelik mahallesi ile Yenimahalle'nin Susuz mevkiinde yer alan 20 taşınmazı kapalı zarf usulüyle satışa sunacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ'ın Doğantepe ve Feridunçelik mahallesi ile Yenimahalle'nin Susuz mevkiinde yer alan 20 taşınmazı kapalı zarf usulüyle satışa sunacak. 20 taşınmaz için belirlenen muhammen bedel 55 bin 800 TL ile 5 milyon 329 bin 395 TL arasında değişecek. İhale 2 Nisan 2015 Hipodrom Caddesi Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümeni' nce yapılacak olan ihalede listedeki sıra takip edilecek. İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi Belediyemiz hizmet binası 14.katında bulunan Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilecek. İhaleye iştirak edecek olanlar 250 TL karşılığında şartname almak zorunda olacaklar. İhale için verilen teklif mektupları verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.oo' ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Encümen Başkanlığına verilmesi şart olacak. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya her hangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacak. (ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.