Öne Çıkanlar tbmm chp çin gündem Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi palandöken Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi facebook aylin nazlıaka kemal kılıçdaroğlu

Bakan Selçuk: "Kısa Çalışma Ödeneğine Şu Ana Kadar 7 Bine Yakın Firma Başvurdu"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kısa Çalışma Ödeneğine şu ana kadar 7 bine yakın firma başvurdu.” dedi. 

Bakanlık olarak uzaktan ve esnek çalışmaya geçtiklerini açıklayan Bakan Selcçuk, "Biz bütün emeklilerimizi ve çalışanlarımızı daima koruyacağız ki, devletimiz ilelebet payidar olsun.” dedi. 

Türkiye genelinde 1003 tane Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız var. Bu vakıflarımız aracılığıyla yardımlarımızı vatandaşlarımıza ulaştırdıklarını belirten Bakan Selçuk, "Emeklilerimizin Ramazan Bayramı ikramiyesini öne aldık. Nisan ayının ilk yarısında hesaplara yatmış olacak. Bu Ramazanda daha ziyade evde kalıp, ailelerimizle birlikte iftar yapalım. Bu dönemde en önemli şey evde kalmak.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.