Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk AİLE

Çağlar İçin İş Dünyasından Taziye Mesajları

Ani ölümü ile iş dünyasını yasa boğan İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatıyla ilgili taziyeler gelmeye devam ediyor. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi yayınladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

“İş dünyamızın ve ihracat ailemizin değerli temsilcisi İTO Başkanı Sayın İbrahim Çağlar’ın ani vefatını derin üzüntüyle öğrendik. Gerek ihracatçı birliklerimizin yönetiminde aldığı görevler gerekse paydaş kuruluşumuz İTO Başkanlığı döneminde Türkiye Markası başta olmak üzere ülkemizin geleceğini kurmaya dönük faaliyetlerde birlikte başarılı çalışmalara imza attığımız Sayın Çağlar’ın genç yaşında aramızdan ayrılması ülkemiz için büyük bir kayıptır. İhracat ailesi olarak kendisini saygıyla anıyor ve Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailesinin, sevenlerinin ve Türkiye’nin başı sağolsun.”

İSO BAŞKANI BAHÇIVAN: ÇOK DEĞERLİ BİR DOSTUMU KAYBETTİM

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ise mesajında, omuz omuza çalıştığı çok değerli bir dostunu kaybettiğini ifade ederek şu açıklamada bulundu:

“Ülkemiz, Türkiye iş dünyası için daha yapacağı birçok şeyi olan bir iş insanını, ben ise çok değerli bir dostumu kaybettim. Aynı dönemlerde aynı sorumluluklarla beraber görev yapmak gibi ortak bir yanımız vardı. Türkiye’miz için birçok sivil toplum platformunda omuz omuza çalıştığımız Çağlar’ın çok genç yaşta aramızdan ayrılması, sadece benim için değil tüm camiamız için büyük bir acı ve kayıptır. Bugüne kadar ülke ekonomisine birçok alanda yaptığı katkılar ile daima saygı ve sevgi ile anılacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

BTSO BAŞKANI BURKAY: ÖRNEK KİŞİLİĞİNİ ARAYACAĞIZ

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da mesajında üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi:

“İş dünyamıza ve ülkemize büyük hizmetlerde bulunan değerli dostum İTO Başkanımız Sayın İbrahim Çağlar’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Gerek iş adamı kimliğiyle gerekse de sosyal hayattaki çalışmalara yaptığı liderlikle örnek bir karakterdi. Vizyoner projeleri ve çalışmalarıyla birlikte örnek kişiliğini hep saygıyla hatırlayacağız. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve iş dünyamıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.