Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Finansbank 2016 İlk Çeyrek Bilançosunu Açıkladı

Finansbank 2016 yılına ait ilk çeyrek bilançosunu açıkladı. Buna göre 162 milyon TL net kâra ulaşan Finansbank’ın toplam aktifleri 87 milyar 354 milyon TL oldu. Banka’nın öz kaynakları 9 milyar 166 milyon TL’ye çıkarken toplam kredileri 58 milyar 447 milyon TL’ye, müşteri mevduatı ise 48 milyar 920 milyon TL’ye ulaştı.

2016 stratejimiz üretimi desteklemek

Finansbank Genel Müdürü Temel Güzeloğlu, ilk çeyrek bilançosuyla ilgili değerlendirmesinde, “Gerek küresel gerekse Türkiye’de belirsizliğin hakim olduğu 2015 yılını öngörülü aksiyonlarımızla başarıyla tamamlamış, KOBİ, Ticari ve Kurumsal krediler ile müşteri mevduatında büyümemizi devam ettirmiştik. Rakamlar, 2016 yılında da öngörülerimiz doğrultusunda belirlediğimiz stratejiyi ilk çeyrekte hayata geçirdiğimizi gösteriyor. 2016’da üretimi destekleyen stratejileri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Güvenleriyle azmimizi artıran müşterilerimiz ve hissedarlarımıza, çalışanlarımıza, Finansbank’ın başarısına olan katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.