Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk

İSMEP KAPSAMINDA İSTANBUL’DA 2 EĞİTİM BİNASI YENİDEN YAPILACAK

ANKARA(ANKA) - İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında “Eğitim Yapıları Yeniden Yapım İnşaatı Sözleşme Paketi” için ihale düzenleyecek.

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nin ihaleye davet ilanı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında “Eğitim Yapıları Yeniden Yapım İnşaatı Sözleşme Paketi” için ihale düzenleyecek.

Türkiye Cumhuriyeti, Dünya Bankası, Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa Konseyi Kalkınma Bankası ve İslam Kalkınma Bankası’ndan İstanbul’daki Hastane, Okul ve İdari Binaları İçeren Kamu Binalarının yeniden yapımında kullanılmak üzere kredi aldı. İnşaat Sözleşme Paketi, İstanbul’da 2 adet okulun yeniden yapım işi anahtar teslimi götürü bedel olarak gerçekleştirilecek.

Teklif Sahibinin son 5 yıl (2009-2013) içinde yurt içinde veya yurt dışında kamu veya özel sektöre ana yüklenici, ortak girişim ortağı veya alt yüklenici olarak yaptığı ve işin yapıldığı Kurum ve Kuruluşundan alınan İş Bitirme belgeleri ile tevsik edilmek koşuluyla, bu ihale konusu işlerle benzer mahiyette ve karmaşıklıkta olmak üzere tek bir Sözleşme Paketi kapsamında en az 20 bin metrekare yeni bina inşaatı işlerini şartnamesine uygun olarak başarılı bir şekilde tamamlamış olması gerekmekecek. Son teklif verme tarihine kadar alınan iş bitirme belgeleri de değerlendirmeye alınacak. İş durum belgeleri geçerli sayılmayacak. Teklif sahibinin mevcut nakit kredi olanaklarının minimum miktarının 6 milyon TL olması, Teklif Sahibinin yükleniminde İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) kapsamında ihalesini kazandığı veya devam eden ve geçici kabulü yapılmamış sözleşmeler bulunması durumunda; Teklif Sahibinin ihalede yeterlilik alabilmesi için, en az teklif verdiği sözleşme paketi ve İPKB ihalesini kazandığı veya yükleniminde olan işler için ihale aşamasında istenen kredi olanaklarının toplamı kadar banka nakit kredi olanaklarına sahip olması gerekecek.

Teklifler, teklif açılış tarihinden itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak ve teklif para birimi cinsinden veya konvertibl başka bir para birimi cinsinden ihale paketi için 450 bin TL veya eşdeğeri bir geçici teminatla birlikte gerekli adrese 5 Mayıs 2015 günü saat 14.00’e kadar teslim edilecek. Elektronik teklife izin verilmeyecek. (ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.