Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak abd

TOKİ, 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor

ANKARA(ANKA) –- TOKİ, Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkaracak.

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyük şehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkaracağını duyurdu. Açık arttırma yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek taşınmalar yüzde 10-15-25 peşin 96-108-120 ay vade seçenekleriyle alıcıya sunulacak. TOKİ, Erzincan Üzümlü’deki işyerlerini ise 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak. 11 Ağustos’ta 2015 tarihinde düzenlenecek açık arttırmada; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bolu, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Malatya, Mersin, Ordu, Osmaniye, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon, Yozgat, Zonguldak illerinde, 97 işyeri ve 28 konut olmak üzere toplam 125 taşınmaz satışa sunulacak.

-KUZEY ANKARA’DA 16 KONUT SATILACAK-

Ankara’da Esenboğa Havalimanı yolundaki Kuzey “Ankara Kentsel Yenileme Projesinde” 16 konut da satışa çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor. Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi konutları 100 bin lira üzerinden açık arttırmaya sunulacak. Etimesgut ilçesinde bir konut ile Şereflikoçhisar’da iki işyeri de alıcıya sunulacak.

-İSTANBUL KAYABAŞI’NDA 60 BİN LİRAYA İŞYERİ-

İstanbul’un Gaziosmanpaşa Taşoluk’ta 2 işyeri, Küçükçekmece Kayabaşı’nda bir işyeri de satışa çıkarıldı. Kayabaşı’nda alıcıya sunulan işyeri 60 bin liradan yatırımcıya sunuldu. Ayrıca İstanbul Sulukule’de de 4 konut satışa sunulan taşınmazlar arasında bulunuyor. Trabzon Bahçecik Zağnos Vadisi’nde de 13 işyeri satılıyor. Zağnos Vadisi’ndeki işyerleri 18 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Müzayede İstanbul Şişli’de bulunan Turyap Müzayede Salonu’nda saat 14.00’te yapılacak. TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkez binasından müzayedeye canlı bağlantı yoluyla teklifler alınabilecek. (ANKA)

(ÖZ/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.