Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

TÜSİAD’ın Yeni Genel Sekreteri Kaleağası Oldu

 TÜSİAD Genel Sekreteri Zafer Ali Yavan, görevini Bahadır Kaleağası’na devretti.
 
2000-2008 TÜSİAD Ankara Daimi Temsilciliği, 2009-2016 döneminde TÜSİAD Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Zafer Ali Yavan, Genel Sekreterlik görevini Bahadır Kaleağası’na devretti. Görev değişikliği sene sonunda gerçekleşecek.
 
Bahadır Kaleağası 1995 yılından bu yana Brüksel Daimi Temsilciliği ve 2009 yılından itibaren TÜSİAD Uluslararası Koordinatörü görevini yürütüyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.