Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company

Yatırımlara Devlet Yardımlarını Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Koordine Edecek

Yatırımlarda Devlet Yardımları hakkında her türlü iş ve işlem Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca yürütülecek. Teşvik belgesi için ödenen başvuru ücreti ise kaldırıldı.

Kalkınma planları ve yıllık programlarda öngörülen hedefler doğrultusunda tasarrufların katma değeri yüksek yatırımlara yönlendirilmesi amacıyla çıkarılan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar’da değişiklik yapıldı. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanlığı Kararına göre, yatırımlara verilecek devlet yardımlarıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ilgilenecek, Stratejik Yatırımları Değerlendirme Komisyonunu Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde oluşturulacak.

TEŞVİK BELGESİ İÇİN BAŞVURU ÜCRETİ ÖDENMEYECEK

Öte yandan yatırımcının teşvik belgesi müracaatı için Bakanlığın döner sermaye hesabına yatırması gereken ücretler kaldırıldı. Düzenlemeden önce teşvik belgesi müracaatını Bakanlığa yapanlar döner sermaye hesabına 400 Türk Lirası, yerel birimlere yapanlar döner sermaye hesabına 300 Türk Lirası, yerel birim hesabına 100 Türk Lirası para yatırıyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.