Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu Kent Funda Arar milli güvenlik kurulu

2019 Model Grup Laçin Ve Bekar Gezelim

90 lı yılların efsane grubu Grup Laçin, 21 yıl önce müzikseverlerle buluşturduğu 'Bekar Gezelim' şarkısının yeni yorumu ile geri döndü. Poll Prodüksiyon tarafından yayınlanan söz-müziği anonim, aranjesi Ceyhun Çelikten imzalı şarkının klip yönetmenliğini Kubilay Kasap üstlendi. Projenin konsept danışmanlığını Okan Can Yantır yaparken fotoğraflar da Togan Noyan imzalı.

SERKAN ÇAĞRI SÜRPRİZ OLDU

Projenin en büyük sürprizi ise Serkan Çağrı oldu. Şarkının ilk yayınladığı yıllarda Grup Laçin üyelerinden olan Çağrı, 21 yıl sonra yeniden grupla bir araya geldi ve ortaya renkli bir klip çıktı.

BEKARLIK SULTANLIK MIYDI?

'Bekar Gezelim' şarkısının ilk klibine sadık kalınarak çekilen video klip, yine Büyükada'da çekildi. Klibin sonunda verilen mesaj ise evlilik konusundaki düşüncelerin yıllar içinde değişimini gösteriyor.

HEY GİDİ LAÇİN! GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI

Sosyal medyada klibin ve grubun yeni fotoğraflarının yayınlanması büyük yankı uyandırdı. Özellikle grup üyelerinin yıllar sonraki değişimini görenler gözlerine inanamadı. 6 farklı imajla karşılaşanlar bu değişim için dikkat çekici mesajlar paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
Okan Can Yantır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.