Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn

Altınoluk, Sertab Erener İle Müziğe Doydu

Sertab Erener, akustik-elektrik performansıyla önceki akşam Altınoluk’ta dinleyicileriyle buluştu. Akustik-Elektrik konserleri oldukça ilgi gören ve beğenilen Erener, Kerki-Solfej’in düzenlediği gecede verdiği müzik ziyafetinin yanı sıra, sahnedeki esprileri ve paylaştığı anılarıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Akustik-Elektrik konser serisi için özel bir repertuar hazırlayan Sertab Erener’in şarkılarının farklı düzenlemeleri müzikseverler tarafından çok beğenildi. Sertab Erener’i dinlemek için açıkhavayı dolduran hayranları gece boyunca her şarkıya eşlik etti. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Erener, ilk albümlerinden günümüze en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.