Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Benedetta Porcaroli, Larsen Thompson Ve Larsen Thompson Green Carpet Moda Ödülleri Töreninde Tommy Hilfiger Giydi

Tommy Hilfiger, İtalyan oyuncu Benedetta Porcaroli, Amerikalı oyuncu Ian Somerhalder ve Amerikalı oyuncu Larsen Thompson’ın Milano’da (İtalya) düzenlenen Green Carpet Moda Ödülleri töreninde Tommy Hilfiger giydiğini duyurdu.

Benedetta Porcaroli, özel tasarım HILFIGER COLLECTION straplez korseli bir gece elbisesi giydi. İçeriğinde yüzde 35 oranında tüketim öncesi ve sonrası geri dönüştürülmüş pamuklu ve geri dönüştürülmüş su şişeleri gibi malzemelerin bulunduğu denim kumaşla hazırlanan elbise, markanın imza renkleri kırmızı, lacivert ve lacivert kristallerle tasarlanan bir Swarovski tasma kolye ile tamamlandı.

Ian Somerhalder, özel tasarım HILFIGER COLLECTION şal yakalı smokin takım ve gömlek giydi. Bu giysiler de içeriğinde yüzde 35 oranında tüketim öncesi ve sonrası geri dönüştürülmüş pamuklu ve geri dönüştürülmüş su şişeleri gibi malzemelerin bulunduğu denim kumaştan üretildi.

Larsen Thompson, askılarında kristal süslemeler bulunan bir vintage Tommy Hilfiger siyah gece elbisesi giydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.