Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk türk telekom Kutsal Damacana 4 Ayı Kardeşler: Dünyaya Dönüş (Boonie Bears: Back to Earth Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba

Bu Yazın En İyi Türkçe ve Yabancı Şarkıları

Dijital müzik yayıncılığı şirketlerinden SMG, bu yaza damgasını vuracak Türkçe ve yabancı şarkıları derledi.

Listeye göre pop, deep house ve rap müziğin ağırlıklı olduğu yabancı şarkılarla yaz boyunca eğlendirmesi bekleniyor. Sezen Aksu, Sıla ve Enbe Orkestrası’nın şarkılarının yer aldığı Türkçe liste ise, duygusal ve romantik anlara eşlik edecek.
 
Pop’tan Deep House’a Yabancı Müzikler

SMG’nin bu yaz en çok dinlenecek yabancı şarkılar listesinin ilk iki sırasında İngiliz şarkıcılar yer alıyor. Anne Marie, Ciao Adios şarkısıyla Ed Sheeran ise Shape of You ile listenin ilk iki sırasına girdi. Yabancı şarkılar listesinde pop müzikten deep house’a, rock’tan rap’e kadar birçok farklı türden şarkılar yer alıyor. Justin Bieber, I’m the One şarkısında DJ Khaled’e, Selena Gomez ise It Ain’t Me’de Kygo’ya eşlik ederek listede yer alıyor.

Türkçe Şarkılar Daha Çok Duygusal

SMG’nin hazırladığı listeye göre, bu yaz en çok dinlenecek Türkçe şarkılar duygusal anlarımıza eşlik edecek. Listenin ilk sırasında Küsme Aşka ile Oğuzhan Koç yer alırken, Sezen Aksu, Sıla ve Enbe Orkestrası, Hande Yener, Berkay da ilk 10’a girdi. 

Bu Yazın En Popüler 10 Yabancı Şarkısı

 Bu Yazın En Popüler 10 Yabancı Şarkısı listesinin ilk sırasında Anne Marie - Ciao Adios varken, diğerleri sırasıyla şöyle listelendi:
 "Ed Sheeran - Shape of You, Luis Fonsi - Despacito, Drake - Passionfruit, Imagine Dragons - Believer, Claptone - Puppet Theatre, DJ Khaled - I'm the One, Alice Merton - No Roots, Kygo - It Ain't Me, Disciples - On My Mind"

Bu Yazın En Popüler 10 Türkçe Şarkısı

SGM'nin hazıradığı listeye göre Oğuzhan Koç - Küsme Aşka ile ilk sırayı alırken, Bu Yazın En Popüler 10 Türkçe Şarkısı listesindeki şarkılar şu sıryla belirlendi:
"İrem Derici - Tektaş, Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan, İlyas Yalçıntaş - Gel Be Gökyüzüm, Hande Yener - Bakıcaz Artık, Soner Sarıkabadayı - Tekamül, Berkay - Yaz, Erdem Kınay feat. Merve Özbey - Boynun Borcu, Sıla - Yan Benimle, Feride Hilal Akın feat. Enbe Orkestrası - Bilir mi?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.