Öne Çıkanlar sinema Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak suriye

Burak Özçivit, “Can Feda” için Emaar Square Mall’da Hayranları İle Buluştu

Burak Özçivit, başrollerini Kerem Bursin ile paylaştığı ve Anadolu Yakası’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi Emaar Sqare Mall’da galası gerçekleştirilen “Can Feda” filmi öncesinde hayranları ile bir araya geldi.

Emaar Square Mall tarafından sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen projede Özçivit hayranları ünlü oyuncu ile tanışma şansını yakalamak ve “Can Feda” filminin özel gösterimine davetiye kazanmak için film ile ilgili en çok merak ettikleri soruyu sordular. Yapılan çekiliş sonucu Burak Özçivit kazanan üç hayranı ile buluşurken, Can Feda filmi ile ilgili olarak da ipuçları verdi. Hayranları Burak Özçivit’i soru yağmuruna tutarken, ünlü oyuncu ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Körfez ülkelerinde yoğun hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, bir süre önce bölgede yayınlanmak üzere Emaar Square Mall için 2 film çekmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.