Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Akşener Entübe Sayısı milliyetçi hareket partisi akbank

Çok Konuşulan Gelinliğin Sırrı Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Raffles İstanbul Hotel’de birbirinden ünlü konuklarında katıldığı düğünle dünya evine giren Ferruh Taşdemir ve Eftelya çiftinin düğünü çok sayıda ünlü isme ev sahipliği yaptı.

Ağırlığınca Gelinlik...

Muhteşem bir düğün töreni ile mutluluğa evet diyen çift, dostlarının huzurunda nikah defterini imzalarken gecenin en çok konuşulan ismi ise gelin Eftelya Kökbudak oldu. Güzelliği ve zerafetiyle göz kamaştıran Kökbudak, yaklaşık 43 kilo ağırlığındaki gelinliğiyle dikkat çekti.

250 Binlik Gelinlik Düğüne Damgasını Vurdu

Hakan Akkaya imzasını taşıyan, ondört kadın tarafından iki ay boyunca tamamen elde işlenerek yapılan kırküç kilo ağırlığındaki gelinlik, baştan aşağı swarovski taşlarla işlenerek düğün günü için hazır hale getirildi. Yaklaşık 250 Bin TL değerinde olduğu öğrenilen muhteşem gelinlikle ışıl ışıl parlayan Eftalya Kökbudak, magazin dünyasında da haftanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi.

Anahtar Kelimeler:
GelinlikDüğün
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.