Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi

Demet Akalın “Aşk Laftan Anlamaz Ki” Şarkısını Seslendirecek

Demet Akalın, geçtiğimiz gün Yıldız Tilbe Şarkıları projesinin ilk şarkısı olan, Aşk Laftan Anlamaz Ki için stüdyoya girdi.

Müzik kariyerini 20. yılına özel hazırladığı albümü “Rakipsiz” ile taçlandıran sanatçı, Yıldız Tilbe Şarkıları projesi için sanatçının en sevilen şarkılarından Aşk Laftan Anlamaz Ki'yi seçerek, stüdyo kayıtlarına başladı. En sevdiği Yıldız Tilbe Şarkısı olduğunu söyleyen Akalın, “Projenin ilk şarkısını okumak bana kısmet oldu” ifadesini kullandı.

“Bu Şarkının Uğura İhtiyacı Yok”

Yıldız Tilbe Şarkıları projesi için sanatçının en sevilen şarkılarından birini seçen Demet Akalın, geçtiğimiz gün şarkının stüdyo kayıtlarına başladı. Selim Çaldıran’ın düzenlemesiyle şarkıyı yorumlayacak olan ve "En sevdiğim Yıldız Tilbe şarkısıdır bu. Projenin ilk şarkısını okumak bana kısmet oldu. Bu kadar güzel bir şarkının uğura ihtiyacı yok ama ben uğurluyumdur" diyerek duygularını ifade eden Demet Akalın, kayıttan önce Yıldız Tilbe'nin sürpriziyle de mutlu oldu. Stüdyoya pasta gönderen Yıldız Tilbe'nin jesti Demet Akalın’ı mest etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.