Öne Çıkanlar tbmm çin chp gündem palandöken facebook Entübe Sayısı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu Kuşadası Belediyesi aylin nazlıaka

Erener, Harbiye’yi Müziğe Doyuracak

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden olan Sertab Erener, kış aylarında İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa’da gerçekleştirdiği konser serisini 31 Temmuz’da vereceği Harbiye Açıkhava konseri için daha da büyütecek.

Bu yıl 25.sanat yılını kutlayan Sertab Erener, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği ‘Oda Müziği’nden Müzikale’ projesi ile hayranlarıyla buluşuyor. Sertab Erener’in sevilen şarkılarını seslendireceği konseri, 31 Temmuz akşamı, saat 21.15’te, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek.

Harbiye’de Müzikal Gösteri

Erener, konserinin ikinci bölümünde şarkılarını, bir süredir birlikte çalıştığı Beyhan Murphy’nin koreografi ve sahne yönetimi ile profesyonel dansçılar eşliğinde müzikal gösteri ile seslendirecek. Hayranlarının karşısına özel bir şov ile çıkacak olan Erener, ‘Sertab Show’ ile şarkılarının hikayelerini, sesi ve dansları ile anlatacak.

Harbiye Konserine Özel Kostümler

31 Temmuz’da gerçekleştireceği Harbiye konseri için Belma Özdemir’e özel kostümler hazırlatan Sertab Erener, hayranlarına unutulmaz bir yaz akşamı yaşatacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.