Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Fettah Can, “Ben Çocuklara Bakacağım, Artık Eşim Müzik Yapacak”

Panora Teras konserleri kapsamında sahne alan Fettah Can, bir erkek bir de kız babası olacağını açıkladı. Baba olacağı haberi ile heyecanını dinleyicileri ile paylaşan Fettah Can “Duygusal şarkılarda sebepsiz tebessüm ediyorum. Çok heyecanlıyım. Yakın zamanda bir kızımız bir oğlumuz olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Artık çocuklar doğunca ben onlara bakacağım, eşim müzik yapacak” dedi.

Gülben Ergen’den Hande Yener’e, Zeynep Casalini’den Murat Boz’a kadar birçok ünlü ismin popüler şarkılarının söz yazarı ve bestecisi olarak tanınan Fettah Can, kendi şarkılarını Panora Teras konseri kapsamında geldiği Ankara’da seslendirdi.

Fettah Can Gülben Ergen’in söylediği “Yalnızlık” şarkısının hikayesini Panora AVM konukları ile paylaştı. Ünlü sanatçı, “Yıllar önce bu şarkıyı yazdığımda bir gün bir albüm yaparsam bu şarkı çıkış şarkım olurdu demiştim” dedi. Murat Boz’un seslendirdiği “Özledim” şarkısına ise “Şimdi söyleyeceğim şarkıyı başlayınca anlayacaksınız. Bu şarkıyı yazdığımda eyvah yandık, çok acıklı bir şarkı oldu demiştim. Ama artık çok geçti, şarkıyı yarılamıştım” dedi.

“Duygusal şarkılar söylerken sebepsiz tebessüm ediyorum. Yakın zamanda evlatlar sahibi olacağım”

2014 yılında kendisi gibi müzisyen olan Cansu Kurtçu ile dünya evine giren Fettah Can, baba olacağı haberi ile heyecanını dinleyicileri ile paylaştı. “Duygusal şarkılarda sebepsiz tebessüm ediyorum. Çok heyecanlıyım. Yakın zamanda bir kızımız bir oğlumuz olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Artık çocuklar doğunca ben onlara bakacağım, eşim müzik yapacak” dedi.



“Boş Bardak” şarkısı ile coşku dolu anlar yaşatan Fettah Can, zaman zaman söylediği duygusal parçalar ile konseri izleyenleri hüzünlendirdi. 90’lardan şarkılar da seslendiren ünlü sanatçı, eğlenceli şarkılar ile konserine son verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.