Öne Çıkanlar çin tbmm gündem chp palandöken facebook Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi Entübe Sayısı Akşener milliyetçi hareket partisi kemal kılıçdaroğlu

Gülşen Diyet Pasta’yla Zayıfladı

Şeyda Coşkun önce ki gün Ataköy A plus avm’de sağlıklı yaşam sohbetlerinin konuğu oldu. Coşkun, Deniz Seki’nin mide ameliyatının ağır eleştirilere mağdur kalmasıyla ilgili konuştu. “ Deniz’e yardım etmek için her zaman hazırdım ne gerekiyorsa yapardım. Bana gelseydi iki ay’da doğal yollarla zayıflatırdım. Ama bir duydum ki ameliyat olmuş bile ... Çok korkutucu bir şey bence .. güzelleşmek uğruna böyle şeyleri gereksiz buluyorum." dedi.

 

Gülşen ile 10 yıldır beraber çalıştığını söyleyen Şeyda Çoşkun, "Gülşen'in çok kilo aldığı dönemleri oldu. Özellikle doğumdan sonra fazla kilolarından kurtulması için  her gün bir saat yürüyüş yaptık. Ama Gülşen’in zayıflamasının en büyük sırrı diyet pasta diyebilirim. Gülşen çokça diyet pasta tüketerek zayıfladı." dedi.

"Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ın kiloları gözüme batıyor"

Şimdi kafayı Şahan Gökbakar ve Ata Demirer’in kilolarına takttığını belirten Şeyda Çoşkun, "Gözüme batıyorlar. Bana gelirlerse onları da zayıflatırım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.