Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Hande Can: "Tüketim Çılgınlığı ile Dünyaya Çok Tahribat Verdik"

Gardırop Gurusu olarak tanıdığımız stylist Hande Can, yeni markası Gouroux şirketini ve gelecek hedeflerini MAG okurları ile paylaştı. 

Instagram’da Gardırop Gurusu ismi ile tanıdığımız, stylist Hade Can, pandeminin modaya etkilerini ve yeni kurduğu şirketi Gouroux ile ilgili gelecek hedeflerini MAG okurları için anlattı. Tüketim çıldığınlığı ile dünyaya çok tahribat verildiğinin altını çizen Can, pandemi ile birlikte moda sektörünün de başka bir yere evrildiğini belirtti. 2006 yılında başladığı stil danışmanlığı kariyerini home Styling ile de birleştiren Hande Can, kişilerden çok gittiği yerlerden, mekanlardan ilham aldığını vurguladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.