Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Hande Erçel, Bobbi Brown Luxe Shine Intense Lipstick Koleksiyonu’nun Yeni Kampanya Yüzü Oldu

Genç ve başarılı oyuncu Hande Erçel, kozmetik dünyasına damga vuracak Bobbi Brown Luxe Shine Intense Lipstick Koleksiyonu’nun yeni kampanya yüzü oldu.

Genç yaşta büyük başarılara imza atan güzel oyuncu Hande Erçel, dünyaca ünlü kozmetik markası Bobbi Brown ile bir araya gelerek yeni Luxe Shine Intense Lipstick Koleksiyonu’nun kampanya yüzü oldu. Kampanya çekimleri için objektiflerin karşısına geçen Erçel, dünyanın en prestijli kozmetik markalarından biri olan Bobbi Brown ile iş birliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Bobbi Brown’un Luxe Lip Koleksiyonu’na yeni eklenen Luxe Shine Intense Lipstick, parlak bitiş sunarken çarpıcı renkleriyle belirgin ve dolgun bir dudak görünümü sağlıyor. Uygulama kolaylığı sunan ruj, Hiyalüronik Asit, E vitamini ve bitki özleriyle güçlendirilmiş formülüyle anında ve uzun süreli nemlendirme etkisi sağlarken yoğun renk veriyor. Eşsiz formülü sayesinde, dudaklara saatlerce hem dayanıklı hem de çarpıcı bir parlaklık kazandırıyor.

Hande Erçel’in Luxe Shine Intense Lipstick Koleksiyonu’ndaki favorisi Bare Truth rengi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Hande Erçel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.