Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi çukurova belediye başkanı soner çetin Aubameyang atv ankara türk telekom

Harun Kolçak Yeniden Sahnede

Bir süredir prostat kanseri tedavisi gören Harun Kolçak, ünlü sanatçılarla beraber çıkardığı “Çeyrek Asır” albümüyle müzikseverlerin karşısına çıktı.

Beyoğlu'ndaki Jolly Joker ‘de basın mensuplarına açıklamada bulunan Kolçak, yeniden sahneye çıktığı için dünyanın en mutlu insanı olduğunu söyledi. Sahnede insanlarla beraber, tüm bestelerini hep bir ağızdan söylemeyi özlediğini vurgulayan ünlü müzisyen, “Hastanede hep şarkı söylemeyi düşünüyordum. Yani gerçek anlamda yaşadığımı sanırım ben sahnede idrak ediyorum” dedi.

“Adam Oldum"

7 aydır kanser tedavisi gördüğünü söyleyen Kolçak, geçirdiği sıkıntılı günleri şu şekilde anlattı:

“Kanser tedavisinde 7 ay gibi bir süreç geçti. Çok zordu tabii ama çok da faydalarını gördüm sonradan. Daha bir insan oldum, adam oldum. Beni hayata bağlayan şey müzikti. O da bana çok ilahi geliyor. İnançlarımla çok örtüşüyor zaten. Müzik yani başka bir şey değil. Bir de babam."
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.