Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook Akşener Pandemi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi AİLE

Hazal Filiz Küçükköse:" Bazen Seksi Bazen De Yaramaz Bir Çocuğum"

“Kara Sevda” dizisinde canlandırdığı karakter ile izleyicilerin gönlünü fetheden, “Mehmed Bir Cihan Fatihi” dizisindeki Melike karakteri ile de isminden başarı ile söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, MAG Nisan kapak yıldızı oldu.

Dünya’nın yakından takip ettiği “La Casa De Papel” dizisindeki Tokyo karakterine benzeyen kısacık saçları ile objektif karşısına geçen başarılı ve güzel oyuncu kendisi ile ilgili merak edilenleri MAG okurları için paylaştı. Yaşadığı olumlu ve olumsuz gelişmeleri gelişmesi için tecrübe olarak nitelendiren Küçükköse, hayatı boyunca sahip olamadığı bir aşk yaşamadığını özel röportajında dile getirdi.

Başarılı ve güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse kendisi ile ilgili; "“Hiçbir şeyin açlığını çekmedim ya da tıka basa doymadım bu zamana kadar...”, “İşini daha iyi yapmalısın ki başarını sadece güzelliğine bağlamasınlar...”Kendimle ilgi yeni keşiflerdeyim...”, Sorumluluğunu aldığım karakteri yaşatmak ve duygularını hissettirmek öncelikli görevim...”"  gibi önemli  açıklamalarda bulnudu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.