Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Kutsal Damacana 4 Avatar: Suyun Yolu (Avatar: The Way of Water) Avrupa Robotik Topluluğu Audi FAW NEV Company Audi Ve Alibaba Audi Çin Başkanı Werner Eichhorn Avrupa Birliği Genişlemeden Sorumlu Komiseri Johannes Hahn Audi

Megastar  Açıkhava Maratonunu Tamamladı

Harbiye Açıkhava’da on günde yedi konser ile toplamda 45.000 sevenine konserler veren Megastar Tarkan, yeni albümü “10”dan ve klasikleşen pop şarkılarından oluşan özel repertuvarıyla yılın “Tarkan Zamanı”nı tamamladı.


Binlerin hep bir ağızdan eşlik ettiği “Biz Çocukken” ve “Beni Çok Sev” şarkılarının söz yazarı olan Günay Çoban da Tarkan’ı Açıkhava’daki son gecesinde dinlemeye gelenler arasındaydı. Megastar, severek seslendirdiği her iki şarkı öncesinde de Günay Çoban’a sahneden teşekkürlerini iletti.




Konserin ikinci bölümünde Megastar Tarkan, dev bir pankartla karşılaştı. “Sadece sanatçı yönüyle değil, doğaya, insanlara, yasayan tüm canlılara karşı saygılı insan, örnek insan, Megastar Tarkan.” yazan pankartı Tarkan, sahneden okuduktan sonra enerjisi her dakika yükselen şarkılarıyla Açıkhava konser maratonunu sonlandırdı.
 


Yılın “Tarkan Zamanı” Tamamlandı
Tarkan, Atlantis yapım ve Project Medya organizasyonuyla gerçekleştirdiği “Tarkan fizy Konserleri” ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde toplamda yedi konserde sevenleriyle buluştu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.