Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib Pandemi Kuşadası Belediyesi Akşener kemal kılıçdaroğlu

Naomi Campbell’a Benzerliğiyle Dikkat Çekti

Dünyaca ünlü model Naomi Campbell’a benzer vücut hatları ile kendinden bahsettiren Miss Zambiya Güzeli Meybal Shakaboza İstanbul’a geldi.



Otoritelerce dünyaca ünlü Top Model Naomi Campbell’in tahtının varisi olarak söylenen 22 yaşındaki Meybal Shakaboza- Miss Zambiya güzeli, İstanbul’a tatil için geldi. Ayağının tozuyla Zorlu Center Teras Evler’de bulunan Doctor B Clinic’e gelerek, ziyarette bulunan model, klinik hakkında bilgiler aldı. Kliniğin sahibi Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’la geçtiğimiz günlerde İsveç’te yapılan güzellik yarışmasında tanışan Zambiyali Naomi, kliniği çok beğendiğini ifade etti.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.